Gambas

PULUTAN 06 Maret 2019 11:00:21 WIB

Menurut wekipedia Gambas utawa oyong wonten ingkang mastani cemé, cememes, termemes, trememes, butru, blutru, langkir ing basa latiné Luffa acutangula, suku tetuwuhan labu-labuan utawa Cucurbitaceae, ya iku kagolong jinising janganan kang utama. Asring ditandur ana ing kebon utawa tègalan kang bisa ditandur kanthi cara tumpang sari. Wit gambas kagolong pala kesempar kerana wit gambas rumambat lan njalar ana ing lemah utawa ing lanjaran. Gambas bisa dipanèn wohé ing mangsa isih enom lan bisa uga diolah kanggo janganan utawa sayuran . Oyong uga bisa kagolong ing kulawarga belustru (Luffa aegyptica).

Belum ada komentar atas artikel ini, silakan tuliskan dalam formulir berikut ini

Formulir Penulisan Komentar

Nama
Alamat e-mail
Komentar
 

Komentar Terkini

Media Sosial

FacebookTwitterGoogle PlussYoutubeInstagram

Statistik Kunjungan

Hari ini
Kemarin
Pengunjung

Lokasi Pulutan

tampilkan dalam peta lebih besar